A tudatos teljesítmény egy felméréssel kezdődik, és az edzéstervezéssel folytatódik! A kettő szorosan összekapcsolódik Ensportsystem rendszerünkben, hiszen a diagnosztika eredményeiből tudjuk majd egyénre szabni az edzéseket. Így lesz a fejlődésed optimális, így leszel képes elérni a kitűzött sportcéljaidat!

Miért jó az edzéstervezés?

Mert edződtől folyamatos figyelmet/útmutatást kapsz. Nyomon követi teljesítményed, visszajelzéseket ad, így mindig tudod, hogy hol tartasz, és milyen irányban indulj tovább a célod felé.

Kinek jó a edzéstervezés?

Mindenkinek!

Kezdő sportolóknak (akár versenyzési, akár egészségmegőrzési céllal) azért, mert ők általában nem tudják merre induljanak, hogyan kezdjenek neki a sportolásnak, mik legyenek az első lépések. Háttértudás, vagy az internetről lementett ingyenes sablontervek könnyen túlterheltséghez, sérüléshez vezethet.

Haladó sportolóknak azért, mert ők azok akik eljutottak egy szintig, akár önerőből, akár mások segítségével, viszont egy ideje nem fejlődnek, és nem tudják, hogyan tudnának tovább lépni a kívánt cél felé. Ők általában ilyen elakadásoknál fordulnak hozzánk segítségért.

Élsportolóknak azért, mert az ő szintjükön minden apró részlet jelentősen befolyásolja a leadott teljesítményt, és a versenyeken elért helyezést.

A teljesítménydiagnosztika fontos kiindulópont a személyre szabott edzéstervezés megkezdéséhez

Ha az autót is autószerelőhöz viszed, a szervezeted miért ne bíznád szakemberekre? Az ENSPORT-nál 14 felkészült állóképességi sportágakra szakosodott edző várja, hogy Veled dolgozhasson és kihozzák belőled a maximumot.

Személyre szabottság

A Te lehetőségeidhez, aktuális állapotodhoz és a kitűzött céljaidhoz igazítjuk az edzések intenzitását és mennyiségét. Ezt a teljesítménydiagnosztikai felmérésünk során kapott adatokból tudjuk megtenni, melyet a vizsgálati jegyzőkönyv tartalmaz. A legfontosabb adatok: edzészónák, pulzus- és tempóadatok, a wattméréssel edzőknek: watt adatok. Ezért nincs nálunk két egyforma edzésterv!

Az edzések ütemezése a Training Peaks-en

Edzéstervezés szolgáltatásunk egyik legfontosabb fázisa egy személyes konzultáció, mely során a sportoló/ügyfél elmondhat mindent, amit fontosnak tart magáról, de edzőnknek is biztosan lesz jó pár kérdése, hogy a jegyzőkönyv adatain túl további értékes, személyes információkhoz jusson. A közösen meghatározott lehetőségek és célok ismeretében elkezdődhet a munka.

Az edzéstervezéshez a Training Peaks programot használjuk. Ez ma a leghatékonyabb felület, ahol nyomon követhető az edzésfájlok által tárolt információkból a sportoló aktuális állapota. Ez az adat- és grafikonhalmaz nyújt megfelelő visszajelzést az edzőinknek, aki értelmezik és kielemzik az adatokat, így nincs szükség a személyes jelenlétükre, ezért Te a világ másik oldalán is élhetsz akár. Az edzésfájlokat a sportórák/pulzusmérő órák rögzítik, tehát egy ilyen eszköz mindenképpen kelleni fog a velünk való munkához.

Ez a sok színes grafikon és számhalmaz mind-mind fontos információ edzőink számára. Keep calm, ők átlátják, értik, és elemezni képesek mindezt 😉

Konzultáció

Az edzéstervezés hétről hétre történik. Így tudjuk a leghatékonyabban az időbeosztásodhoz illeszteni az edzéseket és nyomon követni a fejlődésed. A Training Peaks felületen keresztül napi lebontásban kapod meg az elvégzendő feladatokat, melyek részletesen tartalmazzák az edző utasításait.

A Training Peaks egy interaktív app, ahol a sportoló és az edző üzeneteket válthat az edzésekhez tartozó komment mezőben. Ezen túl edzőink egyéb platformon is állnak rendelkezésedre, egyéni megbeszélés szerint. A konzultációért nem számolunk fel plusz díjat, a folyamatos kapcsolatot tartalmazza az edzéstervezés díja.

Nálunk Te vagy az első! Küldetésünk, hogy ne csak csináld, de értsd is, amit tőled kérünk, érted teszünk a közös munka során.

Extra kedvezmények

Az edzéstervezés-szolgáltatásunk előfizetésével tudjuk ügyfeleink számára a legtöbb kedvezményt biztosítani Ensportsystem rendszerünkben szolgáltatásaink listaáraiból. Az “ENSPORT edzéstervvel” megjegyzés ezt jelenti weboldalunkon.

Az edzéstervezésre előfizetők továbbá részt vehetnek csoportos tréningjeinken, edzőtáborainkban, melyeket szintén mérsékeltebb áron tudunk biztosítani számukra a “külsős'” jelentkezőkhöz képest.

Miért az ENSPORT edzéstervezést válaszd?

  • mert az elégedettségi mutatónk 95% feletti
  • mert ár-érték arányban velünk jársz a legjobban
  • mert nálunk az edzéstervezés egy rendszer fontos alkotóeleme
  • mert jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani további szolgáltatásaink listaáraiból
  • mert rugalmasan kezeljük a szabadidődet, és akár szüneteltetést is kérhetsz, ami alatt nem kell fizetned a szolgáltatás havi díját
  • mert nálunk Te és a céljaid vannak a középpontban, és 14 felkészült edző áll készen arra, hogy segítsen Neked!

IDŐPONTFOGLALÁS DIAGNOSZTIKÁRA: bit.ly/ensport-idopont
JELENTKEZÉS EDZÉSTERVEZÉSRE: imre.alexandra@ensport.hu


Ha ezek után is lennének kérdéseid, keress minket az alábbi elérhetőségeinken:

web: https://www.ensport.hu/
facebook: https://www.facebook.com/ensporttraining/
instagram: http://instagram.com/ensporttraining/

BUDAPEST
1162, Csömöri út 213.
info@ensport.hu
(+36) 70/905-55-07

SOPRON
9400, Győri út 36.
sopron@ensport.hu
(+36) 30/420-17-71

KAPOSVÁR
7400, Vásártéri út 17.
kaposvar@ensport.hu
(+36) 30/621-10-99

MISKOLC
3528, Takta u. 3.
miskolc@ensport.hu
(+36) 70/612-51-60